Recepty

Rýžový salát:
Do uvařené a studenou vodou prolité rýže (Arborio) dáme tuňáka, pár sušených rajčat a oliv - vše nasekané nadrobno, 1 malou plechovičku mexické směsi Bonduele, petrželovou a cibulovou nať - též posekané nadrobno. Zakapat olivovým olejem s citronem, dosolit dle chuti, ozdobit lístečky máty. V podstatě je možné přidat jakoukoliv zeleninu podle vlastní chuti, někdo dává i uvařené a pokrájené vejce, párečky - vše nadrobno posekané.
Je to všechno hotové do půl hodiny, chuťově úžasné a hlavně osvěžující.

 

Falešný vývar s knedlíčky...ale pozor, kolem masa to ani "neprošlo":
Do vody dám vařit mrkev na kolečka, celer na plátky, cibuli....jako bych dělala masový vývar..., ale bez masa. Sůl, kuličky pepře a nového koření. Zatím v pánvičce dám roztavit kostku droždí s troškou vody, až se rozpustí, přidám sůl, mletý pepř, majoránku, prolisovaný stroužek česneku, 1 vejce, strouhanku na zahuštění, a začnu tvořit knedlíčky. Dávám hned do polévky, aby se uvařily, hodím trochu nudlí nebo jiné zavářky, nechám povařit. Nakonec přidám posekanou petrželku nebo pažitku. Celé to trvá max. 30 minut (a fakt ty kvasnice nejsou cítit).

Provozovatel

  • Eva Ebnerová
  • Volného 945, Rajhrad 664 61
  • www.italievkuchyni.cz
  • IČ: 87042878

Kontaktujte nás

  • Tel.: +420 604 471 462
  • E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Skype: italievkuchyni
  • Navštivte nás i na Facebooku